Saját történet: 

Írtam már nektek korábban, hogy egy betegséggel kezdődött minden. Most megosztom veletek ezt mélyebben…

A téma, ami miatt a spiritualitás útjára léptem 9 éve. Akkor egy nagy szerelem nagyon nagy fájdalommal, tanulással járt. 

Egy szerelem, ami a minden volt számomra, bármire képes lettem volna érte abban a helyzetben, abban az időben.

Persze ez nem egy felhőtlen dolog volt, rengeteg csalódással járt és ezzel egyszerre kezdődtek a nőgyógyászati problémával járó tüneteim is, és egy olyan felfázás, amivel hónapokig küzdöttem. Már egyfolytában gyógyszereken éltem, ha leültem egy székre attól is felfáztam, mindig véres volt a vizeletem és a közérzetem is nulla volt, arról nem is beszélve, hogy nagyon nagy fájdalommal járt.

Senki nem tudott rá megoldást a gyógyszereken kívül, akkor még csak 19 éves voltam hónapokig éltem így, és úgy döntöttem Budapestre költözöm, a problémám ott sem szűnt meg, mert a “cserbenhagyások” ugyanúgy folytatódtak. Az egyik barátnőm megkérdezte, hogy nem érdekelne-e egy másfajta szemléletmód, én pedig azonnal mondtam: – De! Mikor tudok menni?

Minden érdekelt, ami nem gyógyszer!

Az első alkalommal teljesen ledöbbentett, hogy mi is az, ami a probléma okozója, mégpedig: elvárások, másoktól várom, hogy szeressenek, magamat sem értékeltem, nem szerettem magam, nem bíztam a férfiakban, itt volt pár előző életből hozott minta, családi minta is, és nem akartam egyedül lenni, párkapcsolat függőség, de ezt még sorolhatnám.

Ezeken azonnal el is kezdtünk dolgozni, a második alkalom után pedig már minden tünetem megszűnt.

A cserbenhagyásokra pedig már tudtam reagálni, és persze nemet is mondani, így ennek véget is vetettem, már az egyedülléttel sem voltak gondjaim, és minden bizalmam vissza is jött.

Onnantól kezdve minden megváltozott, és attól kezdve foglalkozom én is ezzel.  

A következő programunk egy párkapcsolati blokkokat oldó est lesz, amire szeretettel várlak!