Tértisztítás

Miért van szükség energetikai tértisztításra?!

Minden energia, maga az anyag is összesűrűsödött energia, amely folyamatos mozgásban, változásban van, azaz rezeg. Mindennek megvan a maga erőtere, az embereknél ezt az erőteret aurának hívjuk, mely folyamatos kölcsönhatásban áll a bennünket körülvevő külső – belső világgal. Érzékeljük és befogadjuk a körülöttünk lévő tér energiáját. A cselekedetet valahogyan egyértelműnek érezzük, hiszen szemmel látható az eredménye, de érzéseink ugyanilyen erőteljes lenyomatot hagynak a bennünket körülöttünk, még ha szemmel nem is látjuk azokat (bár van aki látja és érzékeli). 

Sok ember érzékeny arra, hogy az őket körül vevő térben milyen energiák vannak ( harmonikus vagy diszharmonikus ), és ahol sokat veszekednek, sok a negatív gondolat és érzés, ott általában nem érzik túl jól magukat. Ez akkor is előfordulhat, ha mi magunk lettünk valamiért dühösek vagy szomorúak.

De sokszor érezhetjük azt is , hogy nem vagyunk egyedül egy lakásban, térben, rosszul érezzük magunkat, és legszívesebben menekülnénk, vagy nem tud aludni, de ki sem tudja magát pihenni.

Hogy kell elképzelni egy tisztítást, kimegyek a helyszínre,(lehet lakás, ház,  üzlet) és magamra hagynak addig amíg nem végzek. Teret tisztítok, és Reikivel programozom ez azt jelenit, nyugalmat békét programozok be energetikailag a terekbe.

Mi az amit tapasztalni fogsz azonnal: megszűnnek a problémáid, zajok, érzések, sokkal több energiád lesz, szeretsz ott lenni majd, kipihenten ébredsz.

Bármi kérdésed van keress bizalommal!

Díjak:

  • 50 nm-ig: 25.000.- Ft
  • 50 – 100 nm: 35.000.- Ft
  • 100 – 150 nm: 45.000.- Ft
  • 150 nm-től: 55.000.- Ft

Jelentkezz tértisztításra az alábbi űrlap kitöltésével