A boldogság döntés kérdése, az ember minden pillanatában maga dönthet arról, hogy érzi magát, mennyire elégedett vagy épp elégedetlen az életével.

Amikor életünk nehéz periódusaihoz érünk, még nem értjük az ok-okozat közötti összefüggéseket. Nem értjük azt , hogy miért kapjuk ezeket a pofonokat. Ehelyett az önsajnálat, és az önszeretetlenség szintjére süllyedünk, ahol képesek vagyunk hosszú időre helyjegyet foglalni.

Hiába vagy kívül rendben, ha belülről eredendően jön belőled a bizonytalanság érzése. Kívülről hiába várod a megoldást elöbb magunkban kell rátalálni. Nekünk kell dolgozni érte. A negatív gondolatokat pozitívra kell cserélni. Megpróbálni mindent értékelni amink van.

Minden nézőpont kérdése, csak rajtad áll hogy milyen magasra raktad az elvárásaidat.Bízni önmagunkban, életünkben hogy annál ami volt csak sokkal jobb jöhet, és bírd a legkissebb dologban is felfedezni a csodát. Hálásnak kell lenni mindenért, minden tapasztalatért, mert ezek segítenek ahhoz, hogy jobb emberré váljunk, fejlődjünk és kiteljesedjünk.