Reiki

“Amire gondolsz, azt teremted, amit érzel, azt magadhoz vonzod, amit elképzelsz, azzá válsz.”
– Dr. Mikao Usui

A reiki nem vallás, nem kell benne hinni, nem függ az egyén spirituális fejlettségétől, és hitétől, a reikit csak áramoltatni kell, és így tudod megtapasztalni az igazságot, ami már benned van. A sötétre fény kell, így minden gyógyul és él.

A reiki test, lélek, szellem szinten fejti ki hatását, gyógyít érzelmi és fizikai betegséget, de mivel idő a világában vagyunk, a betegség is idővel alakul ki, ezért türelem és alázat kell ahhoz, hogy a reikizés visszaállítsa az egészségünket.

 “Az vagy, amit gondolsz.”

A reiki egy csodálatos, egyszerű, spirituális személyiségfejlesztő módszer. Akkor is csodás amikor adjuk, és akkor is amikor kapjuk. Felold minden blokkot, problémát, betegséget, azaz diszharmóniát a testben és lélekben. Ezáltal létrejön a harmónia az életed minden szintjén, ez maga a tudatos, teljes élet, amit minden ember kíván megélni földi élete során. 

Ez a kézrátételes gyógymódok az emberiséggel egyidősek, ősi korok, civilizációk utalnak rá, mint Egyiptom, Atlantisz… és a többi. Ez a tudás Atlantisszal együtt évezredekig feledésbe merült. Egészen a 19. századig, amikor Dr. Mikao Usui mester Jézus kézrátétes gyógyításaira keresett magyarázatot.

Hosszas böjtölésbe és meditációba kezdett és 21-edik napon rátalált a Reikire. A fennmaradt írások szerint több, mint 2000 alkalommal használta, és tanította a Reikit.  Minden ember képes elsajátítani és használni (avatást követően), valamint alkalmazni önmagára, illetve környezetére. Maga a reiki tiszta életenergia, intelligens , egyetemes, életerő, mozgató, átfogó, energia, információ, vagyis a Szeretet. Szeretet nélkül pedig nincs élet, ezt mindenki tudja. 

Ma és most nem táplálok haragot.
Ma és most nem aggódom. 
Ma és most hálás vagyok.
Ma és most keményen dolgozom magamon. 
Ma és most minden létező lény felé szeretettel és tisztelettel fordulok.
Ez a Reiki!

Befektetés önmagadba: 1-1,5 óra 30.000.- Ft

FONTOS! A Reiki semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! A Reiki Mester nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. A Reiki Mester NEM diagnosztizál, nem ír fel gyógyszereket. 

Jelentkezz Reiki kezelésre az alábbi űrlap kitöltésével