IET energia technika

Mi is az IET? 

Az energia rendezett csatornákon keresztül áramlik úgy, mint a vér az erekben az ütőerekben. Meridiánoknak nevezzük azokat az energiacsatornákat, amelyek a különböző szerveket energiával látják el, táplálják és feltöltik. Csatornáknak nevezzük azokat a vonalakat, amelyek segítségével a meridiánok között az energia egyensúlyba kerül.

Életünk során az energia áramlása beszűkülhet, vagy akár olyan akadályokba is ütközhet, amelynek következtében az teljesen elzáródik. Az energiaáramlás útvonalait patak medréhez hasonlíthatjuk, amelyben törmelék-lerakódás miatt a víz eldugul. A gát nem tartja vissza a sodrást, hanem lelassítja és helyi energiastagnálást okoz. Ezek az elzáródásokat nevezzük energiablokkoknak. Az energiablokkok lehetséges okai: fizikai trauma, műtét, betegség, kimerültség, valamint karma. Az energiablokkok gátolják élettapasztalatainkat, spontaneitás-és energiahiányhoz, sőt betegségekhez Ez a speciális csatorna arra szolgál, hogy a test sejtmemóriájában visszaállítja az energiaegyensúlyt. 

Miben segíthet az IET és miért hasznos?

  • Sejtmemória szinten azonosítja a mélyen elfojtott érzelmeidet és segít az elengedésben.
  • Kitisztítja az egészséged, a életcélod, a jóléted és a kreativitásod útjában álló energiablokkokat.
  • Segít a lélekküldetésed felfedezésében és megélésében.
  • Segíti az öngyógyításodat.
  • Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal.

Kinek a nevéhez fűződik a IET® kifejlesztése?

Stevan Thayler az Integrált Energia Technika megalkotója, a The Center of Being, Inc. alapító igazgatója, IET Mester-Oktató Tréner, az “Interjú egy Angyallal” című könyv szerzője, és Ariel angyal csatornája.

Hogyan képzelj el egy kezelést? 

Megérkezel, átbeszéljük mi az amin szeretnél változtatni. Egy kezelő ágyra felfekszel természetesen ruhában ha fázós vagy plédet is biztosítok, és a fejen, testen különböző pontokat érintve történik a kezelés ami kb 45-50 percet vesz igénybe.

Befektetés önmagadba : 1-1,5 óra 30.000.- Ft

FONTOS! A IET semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energia technika terapeutája nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energia technika terapeutája NEM diagnosztizál, nem ír fel gyógyszereket.

Jelentkezz IET energia technika kezelésre az alábbi űrlap kitöltésével