Család

Milyen az amikor megkülönböztetnek a családban?

Elgondolkodtam azon, hogy mi az, ami engem ebben zavar és rájöttem én nem lennék hajlandó megkülönböztetni senkit és ezért zavar ez engem ennyire…

Tudjátok mikor van egy család és az egyik gyermeket sokkal jobban óvják, neki jobban kimutatják azt , hogy szeretik, ő mindenben kivételes, rá büszkébbek stb.

Sokáig nem értettem miért is van ez viszont, ha olyan családban nőttél fel ahol ez történik, ugyan ezt a mintát viszed tovább sok esetben. Gyermekként amikor azt látod, hogy a testvérednek semmit nem néznek el, vagy ő nem azt kapja amit te, itt lehet benned az, hogy sajnálod de lehet, hogy irigyeld is ez attól függ te épp melyik szerepben voltál.

Egy részről nem tudhatjuk, hogy a szüleink milyen családban nőttek fel, milyen mintát hoznak csak akkor ha figyeled és tudatos vagy erre. Ne hibáztasd őket próbáld megérteni. Mindenkiben nagyon sok blokk van és hitrendszer amit generációk, előző életek óta hordozunk. 

Másrészről azért születünk le, hogy tapasztaljunk mindig minden okkal történik, ha azért születsz le, hogy te legyél az aki az áldozat szerepet élje meg akkor, te leszel az és addig leszel abban a szerepben amíg meg nem tanulod. A megmentő szerep is pont ilyen mikor mindig mindenkit meg akarsz menteni.

A te döntésed az, hogy meddig élsz egy szerepben és te vagy az, aki ezen változtatni tud, nem én, nem más, TE.

Ha harag van benned a szüleid felé, ahogy neveltek ahogy bántak veled, vagy a testvéreddel mindenhol, ahol nem értettél velük egyet a nevelésükkel vagy bármiben. Itt lehet bántalmazás csak szavakkal vagy tettekkel, de lehet cselekedet bármi ami zavart téged.

Akkor keress fel ezeket a nézőpontokat blokkokat ki lehet oldani kezelésekkel, meditációval és még sokfajta módszerrel.

Szeretettel várlak.