Család

Miért is jó letenni a csalàdi mintákat?

Saját törtènetem fogom megosztani veletek, amit egèsz gyerekkoromtól kezdve hordoztam…

Nagyon sokáig szív fájdalmam volt, hogy apukám mennyit dolgozott, és keveset volt velünk, nem tudott annyi szeretetet adni, amennyit mi akartunk volna (ráadásul nem is tudta kimutatni.) Már tudom, ez nem az ő hibája volt ❤️ És a világ legjobb èdesapukàja 🙏!

Én nagyon sokat dolgoztam magamon és azon, hogy megértsem, miért is nem volt velünk többet, mert a gyermeki énem ezt nem igazán tudta elfogadni, feldolgozni. 21 éves voltam mikor elmentem egy terapeutához akivel először beszéltem erről a témáról és ott értettem meg mindent, miért is dolgozott annyit, miért is nem tudott annyi szeretetet adni, miért is nem tudta hogy kell kimutatni. Ma már teljesen másképp látom ezt, rengeteg blokkom volt, ez jöhetett gyerekkorból és előző életekből is. Mindenkinèl más-màs szituáció az, amit meg kellett élni… és ezeket hordozzuk magunkkal.

De tudom, hogy az én sztorimnál sokkal nagyobb dolgok is törtènhetnek egy családban, de nekem ez volt a legnagyobb… És sikerült mindent teljesen feldolgoznom🙏!

Ha te is úgy gondolod, hogy neked is lenne mit feldolgozni, vagy elfogadni, itt az ideje, hogy letedd a családi mintákat!

Egyéni konzultáció: 60-75 perc 20.000.- Ezt lehet személyesen és online is.