Ha bele gondolsz nem egy két nap alatt leszel beteg ez egy folyamat. Mikor tapasztald, hogy beteg vagy és oda érkezel , hogy foglalkozz magaddal rengeteg idő eltelik már. Nagyon kevesen vagyunk azok akik azonnal orvoshoz fordulnak vagy keresnek bármilyen gyógymód rá (itt terapeutára célzok). Úgy vagy vele bírod, bírja még a tested csak tudd, mikor már tünet van az nem az akkori állapot, hanem már ezer meg egy jelet érzést adott, amit figyelmen kívül hagytál.

Ha pedig megtörtént a kezelés nem adsz időt magadnak a felépülésre, ebben a rohanó világban nem lehet eleget foglalkozni az egészségükkel és ez nem csak ott kezdődik, hogy mikor már nagyon nagy a baj.

Hanem igen is minden nap gondolj bele abba, hogy ahogyan élsz az milyen hatással lesz rád 5,10,15 év múlva az ha csak ma nem eszem egészségesen, ma elszívok egy doboz cigit, tompítom bármivel is az agyam. Igen!

Tényleg nem ezen az egy alkalmon múlik , de ezek az egy alkalmak válnak szokássá ami táplál téged és igen a rossz is lehet egy szokás.

Persze ebbe akkor gondolsz már bele mikor ott tartasz, hogy gyorsan változtatni kell ami szintén idő. Mikor változtatsz is legyél kitartó ahhoz, hogy új szokásokat vigyél be a hétköznapjaidba az életedbe nem egy pillanat alatt történik meg hanem egy folyamat. Ha visszanézed azt az időt amin idáig jutottál az sem egy kis lépés volt. De bíznod és hinned kell abba, hogy megcsinálod. Minden nap hozol egy döntést nem más hozza ezt meg helyetted hanem te magad! Senki más nem dönt helyetted és nem kényszerít arra hogyan élj ez a te választásod bárhogy is teszel.

Minden nap kapsz ajándékba 84600 másodpercet ezt te osztod be!

Szeretettel várlak, ha bármilyen gondod, betegséged van amin nem tudsz tovább lépni és szükséged lenne egy kis támogatásra.