Meddig tudunk egy traumát hordozni? 

Sajnos egész gyerekkortól életünk végéig is képesek vagyunk rá. Viszont van rá megoldás, meditációval vagy kezeléssel is ki lehet oldani ezeket a traumákat. Úgy képzeld el, mikor kifeszítesz egy kötelet és pl, gyerekkorban keletkezik egy blokk akkor ezen a kötélen egy csomó keletkezik, de minden olyan élethelyzetben ami fájdalmas számodra(molesztálás, megalázás, elhagynak, szülők elválása, bántalmazás) ott is csomó keletkezik.

Gyermekként nem vagyunk képesek arra, hogy haragudjunk, viszont emléknek, lenyomatnak az bennünk marad.

Fontos ezekre figyelni és tudatosnak lenni arra , hogy a gyermekek gyakran hibáztatják magukat és elkezdődik egy olyan betegítő folyamat mikor elfolytja az érzéseit.

Napjai pedig úgy telnek el, hogy senkivel nem tudta ezt megbeszélni és a haragját teljesen elfolytatta.

A testünket a saját magunk tudattalan bántalmazása mérgezi meg, a negatív érzelmek kevésbé betegítenek mint az elfojtott érzelmek! Az önbecsapás mikor önmagaddal nem vagy őszinte nem vállalod fel a haragot a dühöt, szomorúságot, félelmet.

Hiába programozod az ellenkezőjét az csak önámítás, és a probléma ottmaradt mert a testünk ragaszkodik az igazsághoz ezért inkább, belül kezd el problémákat okozni. Ekkor a testünkkel igazságtalanok vagyunk ő pedig adja a jeleket nem figyelsz és fellázad, ilyenkor jönnek a betegségek.

Ezeket a blokkokat oldjuk ki, rengeteg esetben szűnik meg azonnal olyan betegség is amit már gyerekkora óta hordoz.

Én is pont betegség által lettem terapeuta, és az évek alatti tapasztalataim alapján is rengeteg probléma és betegség lelki eredetű.

Bármilyen problémával is küzdesz keress meg bátran!