A testünkkel lévő kapcsolat nagyon fontos, bármire van szüksége segélykiáltást ad neked, ha figyelsz rá gyors a gyógyulás, ha nem akkor hosszú a folyamat. Ebben a testben 1 életet élsz, életed végéig vele kell lenned bánj vele szépen.

Ahogy a mondás is igaz ép testben ép lélek. 

A test a lelkünk közvetítő csatornája ha valami bántja a lelkünket, azonnal jelez a testen keresztül, soha nem ellened van figyelj rá. Tudod ha fáradt vagy és nem pihensz csak csinálod tovább mindig történik valami, baleset vagy betegség biztos veled is fordult már ilyen elő. Pár héttel ezelőtt nagyon sokat dolgoztam és mikor pihenhettem volna még kimentem a kertbe tevékenykedni, bele is léptem egy szögbe 3 napig rá se tudtam állni a lábamra. Azonnal ágynak döntött a pihenést megkapta a testem. Nem figyeltem rá eléggé pedig adta a jeleket, de én csak tovább fárasztottam és besokallt azonnal megállított ezzel. Bármilyen testi tüneted van érdemes megvizsgálni a lelki hátterét, gyorsíthatod a gyógyulást.

Fizikai szinten is meditációkkal, sport, jóga, ami lelki síkon a gondjaidat elfeledteti veled, de az érzelmek kiírása is tud segíteni, zene, tánc. Hatalmas gyógyító ereje van annak ha nem a testünkben akarjuk raktározni a fájdalmakat, érzelmi káoszt, problémákat hanem kiengedjük őket. Egy kibeszélés vagy kezelés, segít megértetni hogy tudsz figyelni a testedre, hogyan tudsz könnyedén kapcsolódni vele, hogyan tudod saját magad meggyógyítani.

Ha rájössz arra, hogy a legnagyobb szövetségesed a legnagyobb teremtő erőd, ha esélyt adsz neki mindenben segíteni fog téged, a te védelmedért lázad csak ha problémája van.

Nagyon egyszerű dolognak tűnik kapcsolódni vele viszont egyben mennyire kegyetlenül senki nem foglalkozik vele.

Szeresd a tested mert a legnagyobb teremtő erőd!