Már pár éve én is elindultam ezen az úton, de úgy gondolom, hogy ez egy hosszú utazás lehet kitart egy életen át…!?

A magadról kialakított kép mindig változik, ahogy haladsz az úton. Lehet, hogy épp össze is törik , de úgy gondolom ahhoz, hogy valami új szülessen ez elkerülhetetlen. Persze ez mindenkinél más kinél mekkora a probléma.

Mesélek is egy nagyon érdekes sztorit magamról, mindig azt mondtam, hogy én soha nem mérlegelek és így nem vagyok a horoszkópommal azonos. Viszont mivel évek óta figyelek és egyre tudatosabb vagyok így észreveszem azokat a dolgokat is, amit próbálok még magam elől is elrejteni. Tehát rájöttem arra, hogy mindig minden pillanatban mérlegelek az oké, hogy ez már elég gyorsan megy szerintem ezért nem is vettem ezt észre. De annyira ledöbbentem ezen, persze azóta elismertem és elfogadtam, és már jókat mosolygok is rajta, ahogy észreveszem. 

Mikor elindulsz az önismeret útján nem csak magaddal barátkozol meg, hanem másokkal is, mert bármi is zavar a másikban, az pont ott van benned is. Ezért is szokták azt mondani, hogy tükröt mutat mindenki akiben zavar valami is.

Nagyon szeretek ezekre a dolgokra figyelni és ezért is mondják azt mindig, hogy te mennyire nyugodt vagy. Pont ezért mert figyelek ezekre, figyelem mi és ki zavar és abban a pillanatban vizsgálom meg, hogy igen ez bennem is megvan.

Ebben az a jó ha elismered azonnal meg is szűnik, és már észre sem veszed, hogy zavart.