Vedd fel velem a kapcsolatot, ha szeretnél könyvet vásárolni!

Tíz kulcs – a teljes szabadsághoz

Ez itt a Tíz kulcs a teljes szabadsághoz. Ez egy életforma, ami segít majd kiterjeszteni a tudatosságra való képességeidet, hogy éberebb lehess magadra, az életedre, erre a valóságra és ezen túl. A nagyobb éberséggel elkezdheted azt az életet teremteni, amiről mindig is tudtad, hogy lehetséges, de eddig még nem érted el. Ha tényleg csinálod és megtestesíted ezeket a dolgokat, az életed minden területén szabaddá fogsz válni.

Voltak emberek, akik a Tíz kulcsot használták arra, hogy felülkerekedjenek a depresszión, a pénztelenségen, a párkapcsolati és testi problémáikon és más egyéb helyzeteken, amelyek leküzdhetetlennek tűntek. Gary Douglas és Dr. Dain Heer részletesen vizsgálta a Tíz kulcsot a teljes szabadsághoz egy tíz héten át tartó telekurzus sorozatban, amelyben Access Consciousness Facilitátorokkal és másokkal beszélgettek a világ minden tájáról. Ez a könyv az Access Consciousness legfőbb irányelvein alapszik, amelyek világszerte változtatták meg és teszik jobbá folyamatosan az emberek életét.

Ára: 8.500,- Ft

Miről szól “A hely”?

Jake Rayne épp Idahon keresztül vezet a klasszikus ’57-es Thunderbirdjével, amikor iszonyú balesete egy olyan utazás katalizátora lesz, amire nem volt szükség. Egyedül az erdő mélyén, sérült és összetört testével Jake segítséget hív.

A segítség, ami megtalálja, nem csak az életét változtatja, hanem az egész valóságot. Jake megnyílik a lehetőségeket éberségére, olyan lehetőségekre, amiről mindig is tudtuk, hogy léteznek, de még eddig soha nem bukkantak fel.

„Jake, amit hiszel, az megállapítja azt, amit érzékelhetsz és tudhatsz. A hiedelmeidet azért választottad, hogy olyannak értsd a világot, amilyennek mások látják, és ahogyan leírták neked. Mi itt hiedelmek nélkül működünk, de teljes éberségből, szóval nem kell hinnünk, hogy kételkednünk kell abban, hogy igaznak hisszük-e azt, ami igaz nem igaz.”

„Leteszi a tálcát az ágyra, és ahogy elkezdek enni, olyan érzékelést tapasztalok meg, hogy változik az idő és a térűr, és hogy ezután a beszélgetés és étkezés után minden, amit eddig hittem, eltűnik.”

„Ebben a könyvben megtalálhatod azt, amit mindig is kerestél, és azt, hogy ez hogyan és hol létezhet.” –  Gary M. Douglas

Ára: 7.500,- Ft

Mi az “A hölgy”?

A hölgy egy olyan kedves, elegáns, játékos – és nagyon fennáll – létezésmódról szól, amely kiterjed az élet minden területére, az üzlettől a pénzen és a gyermeknevelésen át a flörtölésig, a csábításig és a szexig.

Egy az erő olyan forrása, amely lehetőséget teremt. Azt választja, hogy önmaga teljességeként létezik anélkül, hogy meghatározná az, hogy mit gondolnak mások arról, hogy milyennek kellene lennie. Tudja, hogy mire vágyik, és hogyan szerezze meg azt. Kontrollálás nélkül vezet – soha senkivel nem kell versenyezni. 

„Egy hölgy mindig inspiráció mások számára pusztán azzal, hogy tudja, ki ő.”

–Gary M. Douglas

Ez a könyv a befogadás teljességéről szól, és annak a szépségnek, vidámságnak és lelkesedésnek az erejéről, ami vagy. A létezésnek egy tudás módját írja le, ami üdvözli a férfiak és nők kedvességét és megértését, valamint a világról és arról, hogy hogyan tájékozódjunk benne.

Ára: 8.500,- Ft

Nem a Pénz a probléma – hanem te

Hányféleképpen próbáltad már megváltoztatni az anyagi helyzetedet? Hogy működött? Hajlandó lennél valami mást kipróbálni, még ha furcsán hangzik is?

Mi van, ha egy energetikai kezelés, ami abból áll, hogy valaki gyengéden megérinti a fejedet, több változást tud előidézni abban, hogy áramoljon a pénz az életedbe, mint bármi más, amit eddig próbáltál?

Ez a furcsa módszer az Access Bars®. Gary Douglas és Dr. Dain Heer közös könyvének a címe, Nem a pénz a probléma, hanem Te (Money isn’t the problem, you are). Douglas szerint az univerzumban elegendő pénz van, a baj azzal van, hogy nem fogadjuk el. „A befogadás nincs bennünk blokkolva, egyszerűen nem vagyunk rá hajlandóak.”

Ára: 6.000,- Ft

Létezz önmagadként  – és megváltozik a világ

Mi is a „Létezz önmagadként, és megváltozik a világ”?

Ez a könyv gyakorlatias és dinamikus eszközök gyűjteménye, amelyek megerősítenek téged, hogy tudd, mi igaz számodra, és hogy igazán ki VAGY. Mi van, ha te, önmagadként létezve meg tudsz változtatni bármit – az életedet, a kapcsolataidat, a testedet, a pénzügyi helyzetedet… és a világot?

Lényként – amikor igazán önmagadként létezel – varázslatot teremtesz! És igazság, te is tudod ezt, ugye?

–Dr. Dain Heer

A 2000-es években egy látszólag sikeres kiropraktőr voltam. De a felszín alatt súlyosan depressziós voltam. Egy idő után eljutottam arra a pontra, hogy készen álltam véget vetni mindennek. Hat hónapot adtam az univerzumnak… És aztán hirtelen, miután kipróbáltam minden lehetséges önfejlesztő módszert és spirituális modalitást, rábukkantam valamire, ami megváltoztatta az életem – az Access Consciousnessre.

A legnagyszerűbb ajándék, amit az embereknek adhatsz az, hogy megerősíted őket, hogy VÁLASSZANAK – még akkor is, ha a választásuk végül nem jól alakul. Mert azután már életük végéig rendelkezni fognak a választásuk ajándékával.

–Dr. Dain Heer

Az Access egy rendszer arra, hogy kinyisd az ajtókat bármihez és mindenhez, ami lehetséges ebben a világban. Azáltal, hogy hozzáférést ad a tudásodhoz, azáltal, hogy dinamikusan növeli az éberségedet és a tudatosságodat, és azáltal, hogy magában foglal mindent, és nem ítél meg semmit.

Kérlek, tudd, hogy nincsenek válaszaim számodra. Csupán kérdéseim. Csak te tudod, mi igaz számodra. Arra invitállak, hogy velem együtt felfedezd azt, aki valójában vagy. Az én utam a tudatossághoz még mindig tart, ahogy a tied is. Ha hajlandó vagy rá, ez a könyv elvezethet ahhoz, hogy önmagadként létezel, és megváltozik a világ. Most van itt az idő? Ez az, amire ezidáig vártál?

Ára: 8.500,- Ft