A napokban járt nálam egy férfi kezelésen és megkérdezte tőlem, mi a véleményem róla így első ránézésre.

A válaszom az volt. Ha mindig arra vagy kíváncsi mások , hogy látnak és mindig másoknak akarsz megfelelni rossz úton haladsz. Egy embernek kell megfelelned és az a valaki pedig TE vagy. Ha Te elfogadod önmagad és minden tulajdonságoddal tisztában vagy, nem kell véleményt kérned és nem fog érdekelni az sem, hogy ki mit gondol rólad.

Légy tisztában azzal mi az erősséged, gyengeséged, és dolgozz magadon. Engedj el mindent ahol azt hitted neked szükséged van a megerősítésre tudd, hogy jó vagy valamiben ne várd kintről tudd, ha valami nem megy és tisztázd le magaddal. A negatív gondolataidat pedig engedd el, mert ezek amik meggátolják azt, hogy egy boldog életet élj.

Ha azt gondolod, hogy neked valami nehéz, akkor az nehéz is lesz. Ha azt gondolod, hogy valami könnyű, akkor az a valami könnyű is lesz neked. Ha azt gondolod valami nem könnyű, de nem is nehéz akkor az nem lesz könnyű, de nehéz sem. Ne hozz létre nehezet vagy könnyűt! Amikor csinálsz valamit, csak csináld ne mások véleményére várj!