Gyermek Mikao Usui Reiki I. Tanfolyam

Gyermek Mikao Usui Reiki I. Tanfolyam

A reiki egy csodálatos, egyszerű, spirituális személyiségfejlesztő módszer. Akkor is csodás amikor adjuk, és akkor is amikor kapjuk. Felold minden blokkot, problémát, betegséget, azaz diszharmóniát a testben és lélekben. Ezáltal létrejön a harmónia az életed minden szintjén, ez maga a tudatos, teljes élet, amit minden ember kíván megélni földi élete során. 

Maga a reiki tiszta életenergia, intelligens , egyetemes, életerő, mozgató, átfogó, energia, információ, vagyis a Szeretet. Szeretet nélkül pedig nincs élet, ezt mindenki tudja. 

A gyerek reiki tanfolyam egy kifejezetten a gyerekek számára átdolgozott reiki 1-es tanfolyam, ahol sokkal több hangsúly helyeződik a gyakorlatra, mint az elméletre. Ez nem jelenti azt, hogy ne ugyanabból a jegyzetből tanulnának, mint a felnőttek, csak sokkal játékosabb formában. Természetesen a gyerek reiki tanfolyamon is ugyanazt a beavatást kapják a gyerekek. A gyermek reiki tanfolyam és behangolás tehát ugyanazt az erőt, védelmet és fejlődést nyújtja, mint a felnőtt reiki tanfolyam és beavatás. Különbség mindössze a tudnivalók átadásának módjában van.

Miért érdemes gyermeknek a Reiki?

Megnyugtatja, és egy személyiség változáson megy át. A gyerek reiki segíti a gyerekeket az élet minden területén. A gyerekek sokkal ritkábban betegszenek meg a gyerek reiki tanfolyam elvégzése után, ha rendszeresen gyakorolnak. Betegség esetén pedig sokkal könnyebben, sokkal gyorsabban meggyógyulnak.

Ezen kívül a gyerek reiki beavatása segít abban is, hogy a gyermeknek a születéskori képességei megmaradjanak. Minden gyermek olyan képességekkel születik, amit a mai átlag ember rendkívülinek tart.

Nagyon sokat segít a gyereknek a reiki tanfolyam abban, hogy a félelmeiket, rossz érzéseiket kezelni tudják. Ez nemcsak a gyereknek, hanem a szüleiknek is nagy segítség. A gyerekek szorongásai, félelmei oldódnak, kevésbé vagy egyáltalán nem fognak félni. Az agresszívabb, kötekedő osztálytársaik sem tudják ezután olyan könnyen megfélemlíteni őket. Sokkal könnyebben barátkoznak és könnyebben illeszkednek be egy új környezetbe. Ráadásul a dolgozatok, a vizsgák és a szereplések, fellépések sem lesznek olyan félelmetesek számukra.

Összefoglalva: A gyerek reiki tanfolyamnak köszönhetően megmaradnak a gyerekek veleszületett a spirituális képességei, egészségesebbek lesznek, könnyebben dolgozzák fel a problémákat, nehézségeket. Ezen kívül a gyerek reiki tanfolyamon olyan képességeket sajátítanak el, ami által felszabadultabb, örömtelibb életet tudnak élni!

A program kis csoportos (2-8 fős) keretek között történik.

Korhatár: 7-14 éves korig.

Ez egy 2 órás tanfolyam 2022.02.27. (Vasárnap) 10:00- 12:00 ig tart.

Minden gyermek oklevelet kap a tanfolyam elvégzéséről.

Tanfolyam ára: 10.000.-

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel és a részvételi díj átutalásával, mert a helyek száma korlátozott.

Helyszín: Budapest, 1136. Pannónia utca.6.

A Reiki I. tanfolyamot tartja: Bodnár-Péli Roberta Független Reiki Mester Tanár

Keress bizalommal az oldalon található elérhetőségeimen.

A részvételhez nem szükséges védettségi igazolvány.

The event is finished.

dátum

2022. február 27.
Expired!

időpont

10:00 - 12:00

Részvételi díj

10,000.- Ft

helyszín

Pannónia utca 6.
1136 Budapest