Access Bars Csere-Bere Nap

Access Bars Csere-Bere Nap

Ha már hallottál az Access Bars kezelésről, de még nem próbáltad akkor itt az ideje. Gyere el egy kis délutáni pihenésre.

Ha Te is Bars-kezelő vagy és itt élsz a környéken és szeretnél gyakorolni, cserélni, megismerkedni a többi Bars-kezelővel, egy közösség részévé válni akkor várunk szeretettel!?

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet, és hozzáállásodat tárolod, amelyeket életedben fontosnak tartottál. Amikor a bárjaidat futtatod, az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. Néhány pont elnevezése: pénz, kreativitás, kapcsolatok, remények, álmok, öröm, szomorúság, szexualitás, kedvesség, hála, kommunikáció.

Neked való az Acces Bars®️ kezelés, ha: 

  • feloldanád, eloldanád érzelmi, mentális, fizikai elakadásaidat, blokkjaidat szeretnéd kényelmesen, lazán elengedni úgy, hogy nem kell beszélned és átélned, belemenned a problémádba
  • szeretnél tudatosabbá válni életedben
  • túl sok a korlátozó belső beszéded („nem vagyok elég jó”, „nekem ez nem megy”, „a mi családunk erre nem képes” „ mi mindig szegények maradunk”…)
  • tágítanád a hitrendszered, és meg szeretnéd látni, hogy mi lehetséges még?
  • javítanál a kapcsolati rendszereden, az önképeden és az egészleteden
  • Várjuk a gyerekeket is! Tudtad, hogy az Access Bars® a gyerekeknek is segíthet abban, hogy iskolai fáradozásaikat siker koronázza, jobban kijöjjenek a tanáraikkal, kortársaikkal – és velünk, szülőkkel?

Az Access Bars megváltoztatja tanulási nehézségekkel és/vagy viselkedési zavarokkal küzdő lurkók életét.

A megfigyelések szerint azoknak a gyerekeknek, akik rendszeresen részesülnek Access Bars kezelésben, jobb a koncentrációs képességük, könnyebben tanulnak, jelentősen javul az önértékelésük.

Ugye, milyen jól hangzik? 

A helyek száma limitált, ezért ha jönni szeretnél, jelentkezz be telefonon! VÁRUNK SZERETETTEL!

Címünk: Budapest, Pannónia utca, 6.

Hozzájárulás az eseményhez: 4000 Ft kezelőknek, a kipróbálóknak 60 perc: 8.000 Ft.

Minden Kedden 10-17 óráig.

Kezelők: Tüskés Beáta, Bodnár-Péli Roberta

Bejelentkezés telefonon vagy üzenetben. +36305251502

The event is finished.

dátum

2022. március 08.
Expired!

időpont

10:00 - 17:00

helyszín

Pannónia utca 6.
1136 Budapest